Een droom van een stadstuin

Een tuin om in te wonen, maar wél echt een tuin. Hoe doe je dat? Nou zo!

Een tuin waar je de hele dag lekker in het zonnetje kunt zitten. Waar je kinderen kunnen chillen en je ’s avonds gezellig met veel vrienden aan een lange tafel kunt eten. Waar ook ruimte is om een vuurtje te stoken, zodat je zo lang mogelijk van een fijne zomeravond kunt genieten. Met een laat drankje onder de sterrenhemel. Zo’n tuin. Maar wel dat de tuin een tuin bleef en geen tweede woonkamer zou worden. Het was nou precies een wens waar Moosi uitstekend mee uit de voeten kon.

"Buiten is nu een plek waar iedereen tegelijk kan relaxen."

Samen met jou bekijkt Moosi hoe je de buitenruimte bij je huis op een fijne manier bij je leefgebied trekt. Hoe binnen en buiten met elkaar gaan werken. Hoe groot of klein dat buiten ook is.

"Het is precies de tuin waarvan we eigenlijk dachten dat die niet zou kunnen in de stad. Een droom die is uitgekomen."

Naar de tuin kwamen er nieuwe ramen en deuren met veel glas. De kleuren van het interieur trok Moosi door naar de tuin, zodat binnen en buiten met elkaar versmolten en er rust ontstond. Op het balkon bedacht Moosi een veranda, voor het ultieme vakantiegevoel. Zelfs als het zachtjes regent of als het buiten alweer wat kouder wordt.