Verhuizen of verthuizen?

Toen de kinderen opgroeiden, bleef het huis achter. Tot Moosi er een heel nieuw thuis van maakte. Voor iedereen.

Je huis is nooit ├ęcht af. Dat kun je misschien per ongeluk denken als je eindelijk gordijnen in de logeerkamer hebt opgehangen. Maar af is nooit voor altijd. Plekken in je huis veranderen ongemerkt van functie. Spullen worden stiekem troep. Natuurlijk niet echt. Dat komt doordat jij verandert. Of de wereld om je heen. Of, in dit geval, doordat je kinderen ineens volwassen worden.

"Ik word gewoon heel blij van de natuur. Kun je dat zien? Volgens mij wordt iedereen blij van de natuur."

Voor Moosi was dat een unieke kans. Om te kijken naar wat niet meer werkte en naar de achtergrond mocht. En naar wat nu ineens de ruimte kan krijgen. Nadenken over licht, over ruimtes, over mogelijkheden. Spelen met kleur, en met materialen.

"Moosi is ook zo lekker praktisch. Want je kan nog zo'n mooie keuken hebben, als je je handdoeken niet kan ophangen ben je toch niet blij. Nou, en zij snapt dat."

Precies die kleine kloppende dingen vinden, die elke dag opnieuw zorgen voor een glimlach. Een stopcontact op precies de goede plaats. Slimme opbergplekken. Oppervlakken in natuurlijke kleuren en accenten in bijpassende materialen. Moosi zorgde ervoor dat het huis bij elkaar kwam, en toch ruimtes hield met een eigen karakter. Een warme plek kortom, waarin iedereen zich even thuis voelt.